Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : [126] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 126
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Біогеохімія селену, його форми та їх біодоступністьГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Применко, В. Г.
2020Формування нових властивостей виробів паперової промисловості для забезпечення конкурентоспроможності на ринкуАкмен, В. О.; Сорокіна, С .В.
2020Дослідження впливу насіння чіа на якість кремово-збивних цукеркових мас.Шидакова-Каменюка, О. Г.; Шкляєв, О. М.; Рогова, А. Л.
2020Збільшення біологічної цінності здобних борошняних кондитерських виробівХолобцева, І. П.; Серік, М. Л.
2020Перспективи використання нових модифікованих жирів у технології кондитерських виробівЛабазов, М. І.; Самохвалова, О. В.
2020Розробка нового способу зберігання та максимального вилучення хлорофілів із хлорофіловмісних овочів під час отримання оздоровчих нанопродуктівПогарський, О. С.; Михайлов, В. М.; Павлюк, Р. Ю.
2020Розробка нового покоління оздоровчих нанопродуктів NatureSuperFood із квасолі та пряних овочів для підприємств харчового бізнесуПогарська, В. В.; Дудник, К. В.; Пятницький, І. О.
2020Технологія дрібнодисперсних порошкоподібних антоціанових барвників із чорної смородини сублімаційного сушінняПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Погарський, О. С.
2020Розробка нового покоління бісквітів для здорового харчування, збагачених натуральними плодоовочевими добавками з високим вмістом БАРПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.,; Балабай, К. С.; Кумонок, І. С.
2020Розробка інноваційної технології білкових рослинних добавок із бобових культурПогарська, В. В.; Котюк, Т. В.; Уваров, Д. Д.
2020Вивчення впливу процесів кріомеханодеструкції на інулін та інші полісахариди топінамбураПогарська, В. В.; Балабай, К. С.; Затула, А. В.
2020Розробка технології натуральних антоціанових барвників із квітів Hibiscus sabdariffa у формі наноекстрактівПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Лосєва, С. М.
2020Харчування людини як медикобіологічна та соціально-економічна проблемаПалько, Н. С.; Давидович, О. Я.
2020Нанотехнології заморожених дрібнодисперсних оздоровчих добавок і продуктів із хлорофіловмісних овочів з використанням кріомеханодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Михайлов, В. М.; Погарський, О. С.
2020Вивчення комплексу біологічно активних фітокомпонентів у хлорофіловмісних овочах під час розробки нанотехнології кріозамороженої продукції із нихПавлюк, Р. Ю.; Погарський, О. С.; Ніколенко, А. М.
2020Презентація колективної монографії «Нанотехнології «NatureSuperFood» для здорового харчування»Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.
2020Вплив кріомеханодеструкції на вилучення пектинових речовин із прихованої неактивної форми у вільний станПавлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Лосєва, С. М.; Погарський, О. С.
2020Нанотехнологія дрібнодисперсних добавок і білкових продуктів із висушеного гороху з використанням механодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Котюк, Т. В.; Погарський, О. С.
2020Формування креативності та фахових компетентностей із використанням передових наукових знань і кластерного підходу під час підготовки технологівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.
2020Розробка нового способу зберігання летких ароматичних речовин пряних овочів під час отримання оздоровчих кріодобавокПавлюк, Р. Ю.; Дудник, К. В.; Макар, Л. О.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 126