Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 126
Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Біогеохімія селену, його форми та їх біодоступність | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Применко, В. Г. |
2020 | Формування нових властивостей виробів паперової промисловості для забезпечення конкурентоспроможності на ринку | Акмен, В. О.; Сорокіна, С .В. |
2020 | Дослідження впливу насіння чіа на якість кремово-збивних цукеркових мас. | Шидакова-Каменюка, О. Г.; Шкляєв, О. М.; Рогова, А. Л. |
2020 | Збільшення біологічної цінності здобних борошняних кондитерських виробів | Холобцева, І. П.; Серік, М. Л. |
2020 | Перспективи використання нових модифікованих жирів у технології кондитерських виробів | Лабазов, М. І.; Самохвалова, О. В. |
2020 | Розробка нового способу зберігання та максимального вилучення хлорофілів із хлорофіловмісних овочів під час отримання оздоровчих нанопродуктів | Погарський, О. С.; Михайлов, В. М.; Павлюк, Р. Ю. |
2020 | Розробка нового покоління оздоровчих нанопродуктів NatureSuperFood із квасолі та пряних овочів для підприємств харчового бізнесу | Погарська, В. В.; Дудник, К. В.; Пятницький, І. О. |
2020 | Технологія дрібнодисперсних порошкоподібних антоціанових барвників із чорної смородини сублімаційного сушіння | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Погарський, О. С. |
2020 | Розробка нового покоління бісквітів для здорового харчування, збагачених натуральними плодоовочевими добавками з високим вмістом БАР | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.,; Балабай, К. С.; Кумонок, І. С. |
2020 | Розробка інноваційної технології білкових рослинних добавок із бобових культур | Погарська, В. В.; Котюк, Т. В.; Уваров, Д. Д. |
2020 | Вивчення впливу процесів кріомеханодеструкції на інулін та інші полісахариди топінамбура | Погарська, В. В.; Балабай, К. С.; Затула, А. В. |
2020 | Розробка технології натуральних антоціанових барвників із квітів Hibiscus sabdariffa у формі наноекстрактів | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Лосєва, С. М. |
2020 | Харчування людини як медикобіологічна та соціально-економічна проблема | Палько, Н. С.; Давидович, О. Я. |
2020 | Нанотехнології заморожених дрібнодисперсних оздоровчих добавок і продуктів із хлорофіловмісних овочів з використанням кріомеханодеструкції | Павлюк, Р. Ю.; Михайлов, В. М.; Погарський, О. С. |
2020 | Вивчення комплексу біологічно активних фітокомпонентів у хлорофіловмісних овочах під час розробки нанотехнології кріозамороженої продукції із них | Павлюк, Р. Ю.; Погарський, О. С.; Ніколенко, А. М. |
2020 | Презентація колективної монографії «Нанотехнології «NatureSuperFood» для здорового харчування» | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В. |
2020 | Вплив кріомеханодеструкції на вилучення пектинових речовин із прихованої неактивної форми у вільний стан | Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Лосєва, С. М.; Погарський, О. С. |
2020 | Нанотехнологія дрібнодисперсних добавок і білкових продуктів із висушеного гороху з використанням механодеструкції | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Котюк, Т. В.; Погарський, О. С. |
2020 | Формування креативності та фахових компетентностей із використанням передових наукових знань і кластерного підходу під час підготовки технологів | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В. |
2020 | Розробка нового способу зберігання летких ароматичних речовин пряних овочів під час отримання оздоровчих кріодобавок | Павлюк, Р. Ю.; Дудник, К. В.; Макар, Л. О. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 126