Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20910
Title: Розробка технологій оздоровчих кріодобавок із пряних овочів та соусів-дресингів із їх використанням.
Authors: Дудник, К. В.
Макар, Л. О.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дудник К. В., Макар Л. О. Розробка технологій оздоровчих кріодобавок із пряних овочів та соусів-дресингів із їх використанням. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 73-74.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20910
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_73-74.pdf955.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.