Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21149
Title: Нанотехнологія заморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів з інуліновмісної сировини з використанням кріомеханодеструкції
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Балабай, К. С.
Бессараб, О. С.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Балабай К. С., Бессараб О. С. Нанотехнологія заморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів з інуліновмісної сировини з використанням кріомеханодеструкції. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 93-95.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21149
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_93-95.pdf959.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.