Browsing by Author Касабова, К. Р.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 24  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Вивчення тепломасообмінних процесів під час випікання мафінів, збагачених харчовими волокнамиСамохвалова, О. В.; Касабова, К. Р.
2019-05-15Визначення структурно-механічних властивостей та якості пастили з плодово-ягідною пастоюКасабова, К. Р.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Шматченко, Н. В.
2011Використання дієтичної добавки "Шрот зародків пшениці харчовий" у технології бісквітного напівфабрикатуСамохвалова, О. В.; Касабова, К. Р.; Олійник, С. Г.
2023Використання плодово-ягідної пасти в технології кремово-збивних цукеркових масШидакова-Каменюка, О. Г.; Касабова, К. Р.; Болховітіна, О. І.
2022Використання сушених бурякових вичавків у технології борошняних кондитерських виробівЗагорулько, О. Є.; Касабова, К. Р.; Загорулько, А. М.
2011Використання харчових волокон у бісквітних виробахСамохвалова, О. В.; Касабова, К. Р.
2012Вплив дієтичної добавки "Шрот зародків пшениці харчовий" на зберігання маффінівСамохвалова, О. В.; Касабова, К. Р.
2021Вплив мікробних полісахаридів на процес черствіння безклейковинних борошняних виробівСамохвалова, О. В.; Олійник, С. Г.; Касабова, К. Р.
2012Дослідження впливу добавок, що містять харчові волокна, на якість маффінів функціонального призначенняКасабова, К. Р.; Самохвалова, О. В.
2012-04-25Дослідження процесу зберігання маффінів підвищеної харчової цінностіЗапаренко, Г. В.; Касабова, К. Р.; Давиденко, А. І.
2013Дослідження технологічних властивостей добавок, що містять харчові волокнаСамохвалова, О. В.; Касабова, К. Р.; Савін, М. В.; Зінченко, А. В.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Наукове обгрунтування інноваційних технологій оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини" (остаточний)Самохвалова, О. В.; Євлаш, В. В.; Олійник, С. Г.; Артамонова, М. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Болховітіна, О. І.; Касабова, К. Р.; Степанькова, Г. В.; Аксьонова, О. Ф.; Губський, С. М.; Пілюгіна, І. С.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Мурликіна, Н. В.; Упатова, О. І.; Лабазов, М. І.; Недвіга, С. В.; Бондар, М. С.; Анпілогова, Л. П.; Дорош, К. О.
2020Новітні підходи під час побудови нової системи викладання курсу «Основи технології галузі» (Розділ 3. Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)Касабова, К. Р.; Степанькова, Г. В.; Шматченко, Н. В.
2021Організація та методи самостійної роботи здобувачів вищої освіти під час дистанційного навчанняКасабова, К. Р.; Шматченко, Н. В.; Степанькова, Г. В.
2012Оцінка економічної ефективності впровадження борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності у виробництвоКушнір, Т. Б.; Запаренко, Г. В.; Касабова, К. Р.
2013Продукти переробки зародку пшениці та бурякового жому – перспективні збагачувальні добавки для кондитерських виробівКасабова, К. Р.; Самохвалова, О. В.
2021Підвищення якості та харчової цінності мармеладу желейно-фруктовогоСамохвалова, О. В.; Касабова, К. Р.
2015Підвищення якості та харчової цінності панкейківСамохвалова, О. В.; Касабова, К. Р.; Богдзевич, К. В.; Тарасова, В. Л.
2012-04Розробка технології бісквітів з використанням шроту зародків пшениціКобзар, О. М.; Касабова, К. Р.
2016Роль самостійної роботи студентів у формуванні компетенцій фахівців харчової галузіШидакова-Каменюка, О. Г.; Артамонова, М. В.; Касабова, К. Р.