Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Касабова, К. Р.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 25
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2019
Вивчення тепломасообмінних процесів під час випікання мафінів, збагачених харчовими волокнами
Самохвалова, О. В.
;
Касабова, К. Р.
2019-05-15
Визначення структурно-механічних властивостей та якості пастили з плодово-ягідною пастою
Касабова, К. Р.
;
Загорулько, О. Є.
;
Загорулько, А. М.
;
Шматченко, Н. В.
2011
Використання дієтичної добавки "Шрот зародків пшениці харчовий" у технології бісквітного напівфабрикату
Самохвалова, О. В.
;
Касабова, К. Р.
;
Олійник, С. Г.
2023
Використання плодово-ягідної пасти в технології кремово-збивних цукеркових мас
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Касабова, К. Р.
;
Болховітіна, О. І.
2022
Використання сушених бурякових вичавків у технології борошняних кондитерських виробів
Загорулько, О. Є.
;
Касабова, К. Р.
;
Загорулько, А. М.
2011
Використання харчових волокон у бісквітних виробах
Самохвалова, О. В.
;
Касабова, К. Р.
2012
Вплив дієтичної добавки "Шрот зародків пшениці харчовий" на зберігання маффінів
Самохвалова, О. В.
;
Касабова, К. Р.
2021
Вплив мікробних полісахаридів на процес черствіння безклейковинних борошняних виробів
Самохвалова, О. В.
;
Олійник, С. Г.
;
Касабова, К. Р.
2012
Дослідження впливу добавок, що містять харчові волокна, на якість маффінів функціонального призначення
Касабова, К. Р.
;
Самохвалова, О. В.
2012-04-25
Дослідження процесу зберігання маффінів підвищеної харчової цінності
Запаренко, Г. В.
;
Касабова, К. Р.
;
Давиденко, А. І.
2013
Дослідження технологічних властивостей добавок, що містять харчові волокна
Самохвалова, О. В.
;
Касабова, К. Р.
;
Савін, М. В.
;
Зінченко, А. В.
2015
Застосування інноваційних методів навчання під час проведення лабораторних занять із дисципліни «Теоретичні основи харчових технологій»
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Касабова, К. Р.
;
Степанькова, Г. В.
2022
Звіт про науково-дослідну роботу "Наукове обгрунтування інноваційних технологій оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини" (остаточний)
Самохвалова, О. В.
;
Євлаш, В. В.
;
Олійник, С. Г.
;
Артамонова, М. В.
;
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Болховітіна, О. І.
;
Касабова, К. Р.
;
Степанькова, Г. В.
;
Аксьонова, О. Ф.
;
Губський, С. М.
;
Пілюгіна, І. С.
;
Газзаві-Рогозіна, Л. В.
;
Мурликіна, Н. В.
;
Упатова, О. І.
;
Лабазов, М. І.
;
Недвіга, С. В.
;
Бондар, М. С.
;
Анпілогова, Л. П.
;
Дорош, К. О.
2020
Новітні підходи під час побудови нової системи викладання курсу «Основи технології галузі» (Розділ 3. Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)
Касабова, К. Р.
;
Степанькова, Г. В.
;
Шматченко, Н. В.
2021
Організація та методи самостійної роботи здобувачів вищої освіти під час дистанційного навчання
Касабова, К. Р.
;
Шматченко, Н. В.
;
Степанькова, Г. В.
2012
Оцінка економічної ефективності впровадження борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності у виробництво
Кушнір, Т. Б.
;
Запаренко, Г. В.
;
Касабова, К. Р.
2013
Продукти переробки зародку пшениці та бурякового жому – перспективні збагачувальні добавки для кондитерських виробів
Касабова, К. Р.
;
Самохвалова, О. В.
2021
Підвищення якості та харчової цінності мармеладу желейно-фруктового
Самохвалова, О. В.
;
Касабова, К. Р.
2015
Підвищення якості та харчової цінності панкейків
Самохвалова, О. В.
;
Касабова, К. Р.
;
Богдзевич, К. В.
;
Тарасова, В. Л.
2012-04
Розробка технології бісквітів з використанням шроту зародків пшениці
Кобзар, О. М.
;
Касабова, К. Р.