Browsing by Author Касабова, К. Р.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 20
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-05-15Визначення структурно-механічних властивостей та якості пастили з плодово-ягідною пастоюКасабова, К. Р.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Шматченко, Н. В.
2011Використання дієтичної добавки "Шрот зародків пшениці харчовий" у технології бісквітного напівфабрикатуСамохвалова, О. В.; Касабова, К. Р.; Олійник, С. Г.
2023Використання плодово-ягідної пасти в технології кремово-збивних цукеркових масШидакова-Каменюка, О. Г.; Касабова, К. Р.; Болховітіна, О. І.
2022Використання сушених бурякових вичавків у технології борошняних кондитерських виробівЗагорулько, О. Є.; Касабова, К. Р.; Загорулько, А. М.
2011Використання харчових волокон у бісквітних виробахСамохвалова, О. В.; Касабова, К. Р.
2012Вплив дієтичної добавки "Шрот зародків пшениці харчовий" на зберігання маффінівСамохвалова, О. В.; Касабова, К. Р.
2021Вплив мікробних полісахаридів на процес черствіння безклейковинних борошняних виробівСамохвалова, О. В.; Олійник, С. Г.; Касабова, К. Р.
2012-04-25Дослідження процесу зберігання маффінів підвищеної харчової цінностіЗапаренко, Г. В.; Касабова, К. Р.; Давиденко, А. І.
2013Дослідження технологічних властивостей добавок, що містять харчові волокнаСамохвалова, О. В.; Касабова, К. Р.; Савін, М. В.; Зінченко, А. В.
2020Новітні підходи під час побудови нової системи викладання курсу «Основи технології галузі» (Розділ 3. Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)Касабова, К. Р.; Степанькова, Г. В.; Шматченко, Н. В.
2021Організація та методи самостійної роботи здобувачів вищої освіти під час дистанційного навчанняКасабова, К. Р.; Шматченко, Н. В.; Степанькова, Г. В.
2012Оцінка економічної ефективності впровадження борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності у виробництвоКушнір, Т. Б.; Запаренко, Г. В.; Касабова, К. Р.
2021Підвищення якості та харчової цінності мармеладу желейно-фруктовогоСамохвалова, О. В.; Касабова, К. Р.
2015Підвищення якості та харчової цінності панкейківСамохвалова, О. В.; Касабова, К. Р.; Богдзевич, К. В.; Тарасова, В. Л.
2012-04Розробка технології бісквітів з використанням шроту зародків пшениціКобзар, О. М.; Касабова, К. Р.
2016Роль самостійної роботи студентів у формуванні компетенцій фахівців харчової галузіШидакова-Каменюка, О. Г.; Артамонова, М. В.; Касабова, К. Р.
2021Технологія жувальних цукерок із використанням збагачувальної сировиниШматченко, Н. В.; Касабова, К. Р.; Артамонова, М. В.
2020Технологія полікомпозитної суміші з плодово-ягідними порошками для виготовлення десертівКасабова, К. Р.; Загорулько, О. Є.; Шматченко, Н. В.; Загорулько, А. М.
2021-04-08Технології збивних кондитерських виробів із використанням полікомпонентних рослинних пастКасабова, К. Р.; Строга, О. О.; Бредіха, М. А.
2019Інноваційні підходи до організації самостійної роботи студентів у процесі вивчення дисципліни «Технологія галузі»Кучерук, З. І.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Касабова, К. Р.