Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19409
Title: Вплив мікробних полісахаридів на процес черствіння безклейковинних борошняних виробів
Authors: Самохвалова, О. В.
Олійник, С. Г.
Касабова, К. Р.
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Самохвалова О. В., Олійник С. Г., Касабова К. Р. Вплив мікробних полісахаридів на процес черствіння безклейковинних борошняних виробів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 115-116.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19409
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-115-116.pdf143.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.