Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20459
Title: Використання сушених бурякових вичавків у технології борошняних кондитерських виробів
Authors: Загорулько, О. Є.
Касабова, К. Р.
Загорулько, А. М.
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Загорулько О. Є., Касабова К. Р., Загорулько А. М. Використання сушених бурякових вичавків у технології борошняних кондитерських виробів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 37-40.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20459
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-37-40.pdf284.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.