Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5400
Title: Використання дієтичної добавки "Шрот зародків пшениці харчовий" у технології бісквітного напівфабрикату
Authors: Самохвалова, О. В.
Касабова, К. Р.
Олійник, С. Г.
Keywords: борошняні кондитерські вироби;бісквіти;«Шрот зародків пшениці харчовий»;ксампан;дієтичні добавки;бісквітні напівфабрикати
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Самохвалова О. В., Касабова К. Р., Олійник С. Г. Використання дієтичної добавки "Шрот зародків пшениці харчовий" у технології бісквітного напівфабрикату. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 255-261.
Abstract: Розглянуто проблему нестачі фізіологічно функціональних інгредієнтів у борошняних кондитерських виробах і шляхи збагачення ними бісквітів. Досліджено фізико-хімічні та органолептичні показники якості бісквітного напівфабрикату з додаванням дієтичної добавки «Шрот зародків пшениці харчовий». Визначено можливість покращення якості продукції зі значною та повною заміною пшеничного борошна дієтичною добавкою за рахунок використання структуроутворювача ксампану.
The problem of the deficiency of physiologically functional ingredients in fancy baked goods and ways of enriching sponges by them are considered in the article. Physical-chemical and organoleptic indexes of sponge semi-finished product with the addition of dietetic additive "Alimentary oilcakes of wheat corcules" are investigated. The possibility of the improvement of quality of the product with the sufficient or full substitution of wheat flour by the dietetic additive due to the use of strucutre-forming agent is determined.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5400
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_40.pdf187.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.