Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62136
Title: | Дослідження функціонально- технологічних властивостей вторинних продуктів переробки рослинної сировини |
Authors: | Самохвалова, О. В. Олійник, С. Г. Касабова, К. Р. Степанькова, Г. В. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Самохвалова O. В., Олійник С. Г., Касабова К. Р., Степанькова Г. В. Дослідження функціонально- технологічних властивостей вторинних продуктів переробки рослинної сировини. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 303-304. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62136 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t-8-11.09.15 (1)-303-304.pdf | 139.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.