Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62136
Title: Дослідження функціонально- технологічних властивостей вторинних продуктів переробки рослинної сировини
Authors: Самохвалова, О. В.
Олійник, С. Г.
Касабова, К. Р.
Степанькова, Г. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Самохвалова O. В., Олійник С. Г., Касабова К. Р., Степанькова Г. В. Дослідження функціонально- технологічних властивостей вторинних продуктів переробки рослинної сировини. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 303-304.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62136
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (1)-303-304.pdf139.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.