Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26514
Title: Дослідження процесу зберігання маффінів підвищеної харчової цінності
Authors: Запаренко, Г. В.
Касабова, К. Р.
Давиденко, А. І.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Запаренко Г.В.,Касабова К.Р., Давиденко А.І. Дослідження процесу зберігання маффінів підвищеної харчової цінності. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Самохвалова О. В. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 40
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26514
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-40.pdf136.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.