Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25323
Title: Визначення структурно-механічних властивостей та якості пастили з плодово-ягідною пастою
Authors: Касабова, К. Р.
Загорулько, О. Є.
Загорулько, А. М.
Шматченко, Н. В.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Касабова К. Р., Загорулько О. Є., Загорулько А. М., Шматченко Н. В. Визначення структурно-механічних властивостей та якості пастили з плодово-ягідною пастою. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 60-61
Series/Report no.: Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25323
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-60-61.pdf145.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.