Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29934
Title: Дослідження технологічних властивостей добавок, що містять харчові волокна
Authors: Савін, М. В.
Зінченко, А. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Самохвалова, О. В.
Касабова, К. Р.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Савін М. В., Зінченко А. В. Дослідження технологічних властивостей добавок, що містять харчові волокна. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Самохвалова О. В., Касабова К. Р. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 75.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29934
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_75-75.pdf121.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.