Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38741
Title: Використання плодово-ягідної пасти в технології кремово-збивних цукеркових мас
Authors: Шидакова-Каменюка, О. Г.
Касабова, К. Р.
Болховітіна, О. І.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Шидакова-Каменюка О. Г., Касабова К. Р., Болховітіна О. І. Використання плодово-ягідної пасти в технології кремово-збивних цукеркових мас. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 152-153
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38741
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-153-154.pdf141.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.