Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38741
Title: | Використання плодово-ягідної пасти в технології кремово-збивних цукеркових мас |
Authors: | Шидакова-Каменюка, О. Г. Касабова, К. Р. Болховітіна, О. І. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Шидакова-Каменюка О. Г., Касабова К. Р., Болховітіна О. І. Використання плодово-ягідної пасти в технології кремово-збивних цукеркових мас. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 152-153 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38741 |
Appears in Collections: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-153-154.pdf | 141.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.