Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/51573
Title: | Дослідження впливу добавок, що містять харчові волокна, на якість маффінів функціонального призначення |
Authors: | Касабова, К. Р. Самохвалова, О. В. |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Касабова К. Р., Самохвалова О. В. Дослідження впливу добавок, що містять харчові волокна, на якість маффінів функціонального призначення. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 53-54. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51573 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_53-54.pdf | 216.65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.