Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52727
Title: Вивчення тепломасообмінних процесів під час випікання мафінів, збагачених харчовими волокнами
Authors: Самохвалова, О. В.
Касабова, К. Р.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Самохвалова О. В., Касабова К. Р. Вивчення тепломасообмінних процесів під час випікання мафінів, збагачених харчовими волокнами. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 51-52
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52727
ISBN: 978-966-405-481-9
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-52-53.pdf197.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.