Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58348
Title: | Вплив функціонально-технологічних властивостей виноградних порошків на показники якості кондитерських виробів |
Authors: | Самохвалова, О. В. Гревцева, Н. В. Брикова, Т. М. Касабова, К. Р. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Самохвалова О. В., Гревцева Н. В., Брикова Т. М., Касабова К. Р. Вплив функціонально-технологічних властивостей виноградних порошків на показники якості кондитерських виробів. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 236-238. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58348 |
Appears in Collections: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_236-238.pdf | 332.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.