Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58348
Title: Вплив функціонально-технологічних властивостей виноградних порошків на показники якості кондитерських виробів
Authors: Самохвалова, О. В.
Гревцева, Н. В.
Брикова, Т. М.
Касабова, К. Р.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Самохвалова О. В., Гревцева Н. В., Брикова Т. М., Касабова К. Р. Вплив функціонально-технологічних властивостей виноградних порошків на показники якості кондитерських виробів. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 236-238.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58348
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_236-238.pdf332.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.