Browsing by Author Камсуліна, Н. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 44  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Альтернативні джерела білка в технологіях ковбасних виробівКамсуліна, Н. В.; Ільдірова, С. К.; Большакова, В. А.
2020Вивчення ступеня відновлення порошку білка соняшникуКамсуліна, Н. В.; Желєва, Т. С.
2021Використання крохмалю в м’ясній промисловостіЖелєва, Т. С.; Камсуліна, Н. В.
2011Використання нових видів рослинних білків у технологіях ковбасних виробівКамсуліна, Н. В.; Ільченко, Є. М.
2015Використання рослинних білків у технології м’ясних борошняних напівфабрикатівКамсуліна, Н. В.; Губаль, Л. М.
2011Використання різних видів молочних препаратів у технологіях ковбасних виробівКамсуліна, Н. В.; Ільдірова, С. К.; Большакова, В. А.
2013Використання СО2-екстрактів спецій у технологіях м’ясних продуктівКамсуліна, Н. В.; Гринченко, Н. Г.; Большакова, В. А.
2013Використання структуро-утворювачів у технологіях м’ясних продуктівКамсуліна, Н. В.; Скляр, А. О.
2021Вплив крохмалю на функціонально-технологічні показники м’ясних емульсійних системКамсуліна, Н. В.; Желєва, Т. С; Бубенець, Д. Г.
2021Дослідження впливу нетрадиційних рецептурних компонентів на якість пастильних виробівКамсуліна, Н. В.; Набіх, Д. А.
2014-05-22Дослідження впливу технологічних чинників на функціонально-технологічні властивості тваринних білківКамсуліна, Н. В.; Гринченко, Н. Г.; Дроменко, О. Б.
2019-05-15Дослідження кінетики набрякання білка соняшникуКамсуліна, Н. В.; Желєва, Т. С.
2021Дослідження фізико-хімічних та функціонально-технологічних властивостей нативних та модифікованих крохмалівКамсуліна, Н. В.; Желєва, Т. С
2013Застосування препаратів целюлози в м'ясних системахКамсуліна, Н. В.; Городажев, Д. А.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Наукові та прикладні основи виробництва харчових продуктів з використанням рослинних білків" (остаточний)Камсуліна, Н. В.; Гринченко, Н. Г.; Янчева, М. О.; Онищенко, В. М.; Головко, Т. М.; Большакова, В. А.; Дроменко, О. Б.; Желєва, Т. С.; Даюб Антанаус Антанаус Набіх; Перцевий, Ф. В.; Омельченко, С. Б.
2015Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології".Перцевой, Ф. В.; Дроменко, О. Б.; Гурський, П. В.; Янчева, М. О.; Камсуліна, Н. В.; Ботштейн, Б. Б.; Трощий, Т. В.; Журавльов, С. В.; Омельченко, С. Б.; Нагорний, О. Ю.; Федак, Н. В.
2011Нові способи отримання сушених продуктів із м'ясної сировиниКамсуліна, Н. В.; Голосняк, Т. А.
2015Особливості використання картопляної клітковини в технологіях ковбасних виробівКамсуліна, Н. В.; Банцадзе, Б. Г.
2015Особливості організації дистанційного навчання для студентів технічних спеціальностейКамсуліна, Н. В.; Большакова, В. А.
2012Отримання конкурентоспроможних м’ясопродуктів із використанням харчових добавок вітчизняного виробництваСаламанова, Н. В.; Камсуліна, Н. В.