Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32130
Title: | Особливості використання картопляної клітковини в технологіях ковбасних виробів |
Authors: | Банцадзе, Б. Г. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Камсуліна, Н. В. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Банцадзе Б. Г. Особливості використання картопляної клітковини в технологіях ковбасних виробів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Камсуліна Н. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 105. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32130 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_105.pdf | 118 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.