Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30145
Title: Дослідження впливу технологічних чинників на функціонально-технологічні властивості тваринних білків
Authors: Камсуліна, Н. В.
Гринченко, Н. Г.
Дроменко, О. Б.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Камсуліна Н. В., Гринченко Н. Г., Дроменко О. Б. Дослідження впливу технологічних чинників на функціонально-технологічні властивості тваринних білків. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 89-91
Series/Report no.: Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30145
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-89-91.pdf212.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.