Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53252
Title: | Вплив крохмалю на функціонально-технологічні показники м’ясних емульсійних систем |
Authors: | Камсуліна, Н. В. Желєва, Т. С Бубенець, Д. Г. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Мелітополь: ТДАТУ |
Citation: | Камсуліна Н. В., Желєва Т. С., Бубенець Д. Г. Вплив крохмалю на функціонально-технологічні показники м’ясних емульсійних систем. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Мелітополь, 01-26 листопада 2021 р.). Мелітополь: ТДАТУ, 2021. С. 210-212 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53252 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
S_Tekhnichne zabezpechennya_21-212-214.pdf | 724.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.