Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53252
Title: Вплив крохмалю на функціонально-технологічні показники м’ясних емульсійних систем
Authors: Камсуліна, Н. В.
Желєва, Т. С
Бубенець, Д. Г.
Issue Date: 2021
Publisher: Мелітополь: ТДАТУ
Citation: Камсуліна Н. В., Желєва Т. С., Бубенець Д. Г. Вплив крохмалю на функціонально-технологічні показники м’ясних емульсійних систем. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Мелітополь, 01-26 листопада 2021 р.). Мелітополь: ТДАТУ, 2021. С. 210-212
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53252
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
S_Tekhnichne zabezpechennya_21-212-214.pdf724.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.