Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5412
Title: Використання різних видів молочних препаратів у технологіях ковбасних виробів
Authors: Камсуліна, Н. В.
Ільдірова, С. К.
Большакова, В. А.
Keywords: виробництво ковбасних виробів;молочні продукти;функціональні препарати
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Камсуліна Н. В., Ільдірова С. К., Большакова В. А. Використання різних видів молочних препаратів у технологіях ковбасних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 280-288.
Abstract: Розглянуто питання практичного використання функціональних препаратів, які отримані з молочних продуктів, у технологіях виробництва ковбасних виробів.
The questions of the practical use of phytalbumins, got from a different digister are considered, in technologies of production of sausage wares.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5412
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_44.pdf185.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.