Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19366
Title: | Дослідження впливу нетрадиційних рецептурних компонентів на якість пастильних виробів |
Authors: | Камсуліна, Н. В. Набіх, Д. А. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Камсуліна Н. В., Набіх Д. А. Дослідження впливу нетрадиційних рецептурних компонентів на якість пастильних виробів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 71-72. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19366 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_k_18.05.21-2-71-72.pdf | 151.78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.