Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19366
Title: Дослідження впливу нетрадиційних рецептурних компонентів на якість пастильних виробів
Authors: Камсуліна, Н. В.
Набіх, Д. А.
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Камсуліна Н. В., Набіх Д. А. Дослідження впливу нетрадиційних рецептурних компонентів на якість пастильних виробів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 71-72.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19366
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-71-72.pdf151.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.