Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24414
Title: Нові способи отримання сушених продуктів із м'ясної сировини
Authors: Голосняк, Т. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Камсуліна, Н. В.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Голосняк Т. А. Нові способи отримання сушених продуктів із м'ясної сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Камсуліна Н. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 90.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24414
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_90.pdf110.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.