Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53268
Title: Дослідження фізико-хімічних та функціонально-технологічних властивостей нативних та модифікованих крохмалів
Authors: Камсуліна, Н. В.
Желєва, Т. С
Keywords: нативний крохмаль;модифікований крохмаль;ковбасні вироби;емульсійна структура
Issue Date: 2021
Publisher: Мелітополь : ТДАТУ
Citation: Камсуліна Н. В., Желєва Т. С. Дослідження фізико-хімічних та функціонально-технологічних властивостей нативних та модифікованих крохмалів. Науковий вісник Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. Мелітополь : ТДАТУ, 2021
Abstract: В статті наведені результати дослідження фізико хімічних та функціонально-технологічних властивостей нативних та модифікованих крохмалів. Встановлено, що крохмаль кукурудзяний модифікований EUGEL FSM 85120 проявляє досить хороші значення цих властивостей та відповідає вимогам стандарту, які висуваються до модифікованих крохмалів. Він має добру жироемульгуючу та жироутримуючу здатності, а також високу вологоутримуючу здатність та стійкість емульсії. Крохмаль EUGEL FSM 85120 є продуктом вітчизняного виробництва, використання якого буде рентабельним та ефективним з економічної точки зору. Використання вітчизняних модифікованих крохмалів зі зниженою точкою клейстеризації гарантуватиме виробникові контрольовану та стабільну якість м’ясних виробів
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53268
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
S_Doslydzhennya_21.pdf447.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.