Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7069
Title: | Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології". |
Authors: | Перцевой, Ф. В. Дроменко, О. Б. Гурський, П. В. Янчева, М. О. Камсуліна, Н. В. Ботштейн, Б. Б. Трощий, Т. В. Журавльов, С. В. Омельченко, С. Б. Нагорний, О. Ю. Федак, Н. В. |
Keywords: | лабораторні роботи;технологія м'яса і м'ясопродуктів;технологія переробки плодів та овочів;технологія риби та рибопродуктів;технологія молока та молочних продуктів;якість продуктів |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології": навч. посіб. Ф.В. Перцевой, О.Б. Дроменко, П.В. Гурський та ін. Харків: ХДУХТ, 2015. 170 с. |
Abstract: | У навчальному посібнику приділено увагу чинникам, які впливають на формування якості та безпеки продукції; характеристиці сировини, особливостям технологічних процесів виробництва харчової продукції та візуальному поданню технологічних схем для кращого розуміння взаємодії обладнання та перебігу технологічних процесів |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7069 |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
LP_KHT_2015.pdf | 1.14 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.