Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63330
Title: | Визначення емульгувальної стійкості комплексних добавок для м’ясних продуктів емульсійного типу |
Authors: | Камсуліна, Н. В. Рубан, А. І. |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Камсуліна Н. В., Рубан А. І. Визначення емульгувальної стійкості комплексних добавок для м’ясних продуктів емульсійного типу. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків,19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 1. С. 133-135. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63330 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2018_1_133-135.pdf | 251.44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.