Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | Діджиталізація в ресторанній індустрії | Котляр, Олег Володимирович; Нагорний, Олександр Юрійович; Діхтярь, Альона Миколаївна |
2011-12-12 | Жир для виготовлення кулінарної продукції смаженої у фритюрі | Тимчук, Сергій Михайлович; Діхтярь, Альона Миколаївна; Поздняков, Володимир Васильович; Кириченко, Віктор Васильович; Федак, Наталя Василівна |
2011-12-12 | Жир для виготовлення кулінарної продукції смаженої у фритюрі | Діхтярь, Альона Миколаївна; Кириченко, Віктор Васильович; Федак, Наталя Василівна; Поздняков, Володимир Васильович; Тимчук, Сергій Михайлович |
2010-04-11 | Жир для виготовлення кулінарної продукції шляхом високотемпературного впливу | Тимчук, Сергій Михайлович; Поздняков, Володимир Васильович; Федак, Наталя Василівна; Кириченко, Віктор Васильович; Діхтярь, Альона Миколаївна |
2011-04-11 | Жир для виготовлення кулінарної продукції шляхом високотемпературного впливу | Федак, Наталя Василівна; Кириченко, Віктор Васильович; Діхтярь, Альона Миколаївна; Поздняков, Володимир Васильович; Тимчук, Сергій Михайлович |
2021 | Загальні технології харчової промисловості. Частина 1 | Перцевой, Федір Всеволодович; Ладика, Володимир Іванович; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Дроменко, Олена Борисівна; Мельник, Оксана Юріївна; Котляр, Олег Володимирович; Діхтярь, Альона Миколаївна; Омельченко, Світлана Борисівна; Боковець, Сергій Петрович |
2022 | Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм | Андрєєва, Світлана Сергіївна; Діхтярь, Альона Миколаївна |
2023 | Органолептичний аналіз | Черемська, Тетяна Володимирівна; Діхтярь, Альона Миколаївна |
2017 | Порівняльна характеристика жирнокислотного складу оливкової олії та олії соняшникової високоолеїнового типу | Федак, Наталія Василівна; Діхтярь, Альона Миколаївна; Старицький, О.С. |
2020-01-10 | Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного | Гурський, Петро Васильович; Перцевой, Федір Всеволодович; Борисова, Аліна Олексіївна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Пасько, Ольга Володимирівна; Діхтярь, Альона Миколаївна; Мельник, Оксана Юріївна |
2022-09-14 | Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного | Перцевий, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Гринченко, Наталя Геннадіївна; Маяк, Ольга Анатоліївна; Іващенко, Сергій Григорович; Маренкова, Тетяна Іванівна; Діхтярь, Альона Миколаївна; Котляр, Олег Володимирович |
2022-09-14 | Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного | Перцевий, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Гурський, Петро Васильович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Гринченко, Наталя Геннадіївна; Іващенко, Сергій Григорович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Кравченко, Сергій Ігорович; Діхтярь, Альона Миколаївна; Котляр, Олег Володимирович |
2022-09-14 | Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного | Гурський, Петро Васильович; Перцевий, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Гринченко, Наталя Геннадіївна; Маяк, Ольга Анатоліївна; Іващенко, Сергій Григорович; Діхтярь, Альона Миколаївна; Омельченко, Світлана Борисівна; Котляр, Олег Володимирович |
2022 | Теоретичні основи харчових технологій | Пивоваров, Павло Петрович; Омельченко, Світлана Борисівна; Діхтярь, Альона Миколаївна |
2023 | Теоретичні основи харчових технологій: метод. вказівки | Пивоваров, Павло Петрович; Омельченко, Світлана Борисівна; Діхтярь, Альона Миколаївна |
2017 | Технологія кулінарної продукції з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу | Діхтярь, Альона Миколаївна; Федак, Наталія Василівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Пивоваров, Євген Павлович |
2017 | Технологія продукції із заварного тіста з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу: автореф. дис на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукції | Федак, Наталя Василівна; Діхтярь, Альона Миколаївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2023 | Технології крафтових виробництв: метод. вказівки | Діхтярь, Альона Миколаївна; Черемська, Тетяна Володимирівна; Андрєєва, Світлана Сергіївна |
2019 | Харчові технології. Ч 1. | Перцевой, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Дроменко, Олена Борисівна; Діхтярь, Альона Миколаївна; Котляр, Олег Володимирович; Омельченко, Світлана Борисівна |
2020 | Харчові технології. Ч. 2. | Перцевой, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Дроменко, Олена Борисівна; Діхтярь, Альона Миколаївна; Котляр, Олег Володимирович; Омельченко, Світлана Борисівна |