Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Діхтярь, Альона Миколаївна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 21
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2022
Діджиталізація в ресторанній індустрії
Котляр, Олег Володимирович
;
Нагорний, Олександр Юрійович
;
Діхтярь, Альона Миколаївна
2011-12-12
Жир для виготовлення кулінарної продукції смаженої у фритюрі
Тимчук, Сергій Михайлович
;
Діхтярь, Альона Миколаївна
;
Поздняков, Володимир Васильович
;
Кириченко, Віктор Васильович
;
Федак, Наталя Василівна
2011-12-12
Жир для виготовлення кулінарної продукції смаженої у фритюрі
Діхтярь, Альона Миколаївна
;
Кириченко, Віктор Васильович
;
Федак, Наталя Василівна
;
Поздняков, Володимир Васильович
;
Тимчук, Сергій Михайлович
2010-04-11
Жир для виготовлення кулінарної продукції шляхом високотемпературного впливу
Тимчук, Сергій Михайлович
;
Поздняков, Володимир Васильович
;
Федак, Наталя Василівна
;
Кириченко, Віктор Васильович
;
Діхтярь, Альона Миколаївна
2011-04-11
Жир для виготовлення кулінарної продукції шляхом високотемпературного впливу
Федак, Наталя Василівна
;
Кириченко, Віктор Васильович
;
Діхтярь, Альона Миколаївна
;
Поздняков, Володимир Васильович
;
Тимчук, Сергій Михайлович
2021
Загальні технології харчової промисловості. Частина 1
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Ладика, Володимир Іванович
;
Пивоваров, Павло Петрович
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Дроменко, Олена Борисівна
;
Мельник, Оксана Юріївна
;
Котляр, Олег Володимирович
;
Діхтярь, Альона Миколаївна
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Боковець, Сергій Петрович
2022
Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм
Андрєєва, Світлана Сергіївна
;
Діхтярь, Альона Миколаївна
2023
Органолептичний аналіз
Черемська, Тетяна Володимирівна
;
Діхтярь, Альона Миколаївна
2017
Порівняльна характеристика жирнокислотного складу оливкової олії та олії соняшникової високоолеїнового типу
Федак, Наталія Василівна
;
Діхтярь, Альона Миколаївна
;
Старицький, О.С.
2020-01-10
Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного
Гурський, Петро Васильович
;
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Борисова, Аліна Олексіївна
;
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
;
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
;
Пасько, Ольга Володимирівна
;
Діхтярь, Альона Миколаївна
;
Мельник, Оксана Юріївна
2022-09-14
Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного
Перцевий, Федір Всеволодович
;
Гурський, Петро Васильович
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Гринченко, Наталя Геннадіївна
;
Маяк, Ольга Анатоліївна
;
Іващенко, Сергій Григорович
;
Маренкова, Тетяна Іванівна
;
Діхтярь, Альона Миколаївна
;
Котляр, Олег Володимирович
2022-09-14
Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного
Перцевий, Федір Всеволодович
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Гурський, Петро Васильович
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Гринченко, Наталя Геннадіївна
;
Іващенко, Сергій Григорович
;
Маяк, Ольга Анатоліївна
;
Кравченко, Сергій Ігорович
;
Діхтярь, Альона Миколаївна
;
Котляр, Олег Володимирович
2022-09-14
Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного
Гурський, Петро Васильович
;
Перцевий, Федір Всеволодович
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Гринченко, Наталя Геннадіївна
;
Маяк, Ольга Анатоліївна
;
Іващенко, Сергій Григорович
;
Діхтярь, Альона Миколаївна
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Котляр, Олег Володимирович
2022
Теоретичні основи харчових технологій
Пивоваров, Павло Петрович
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Діхтярь, Альона Миколаївна
2023
Теоретичні основи харчових технологій: метод. вказівки
Пивоваров, Павло Петрович
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Діхтярь, Альона Миколаївна
2017
Технологія кулінарної продукції з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу
Діхтярь, Альона Миколаївна
;
Федак, Наталія Василівна
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Пивоваров, Євген Павлович
2017
Технологія продукції із заварного тіста з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу: автореф. дис на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукції
Федак, Наталя Василівна
;
Діхтярь, Альона Миколаївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2024
Технологія термостабільної молоковмісної начинки з використанням желатину: монографія
Кошель, Олена Юріївна
;
Діхтярь, Альона Миколаївна
;
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Федак Наталя Василівна, Наталя Василівна
2023
Технології крафтових виробництв: метод. вказівки
Діхтярь, Альона Миколаївна
;
Черемська, Тетяна Володимирівна
;
Андрєєва, Світлана Сергіївна
2019
Харчові технології. Ч 1.
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Дроменко, Олена Борисівна
;
Діхтярь, Альона Миколаївна
;
Котляр, Олег Володимирович
;
Омельченко, Світлана Борисівна