Browsing by Author Діхтярь, Альона Миколаївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 21  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Діджиталізація в ресторанній індустріїКотляр, Олег Володимирович; Нагорний, Олександр Юрійович; Діхтярь, Альона Миколаївна
2011-12-12Жир для виготовлення кулінарної продукції смаженої у фритюріТимчук, Сергій Михайлович; Діхтярь, Альона Миколаївна; Поздняков, Володимир Васильович; Кириченко, Віктор Васильович; Федак, Наталя Василівна
2011-12-12Жир для виготовлення кулінарної продукції смаженої у фритюріДіхтярь, Альона Миколаївна; Кириченко, Віктор Васильович; Федак, Наталя Василівна; Поздняков, Володимир Васильович; Тимчук, Сергій Михайлович
2010-04-11Жир для виготовлення кулінарної продукції шляхом високотемпературного впливуТимчук, Сергій Михайлович; Поздняков, Володимир Васильович; Федак, Наталя Василівна; Кириченко, Віктор Васильович; Діхтярь, Альона Миколаївна
2011-04-11Жир для виготовлення кулінарної продукції шляхом високотемпературного впливуФедак, Наталя Василівна; Кириченко, Віктор Васильович; Діхтярь, Альона Миколаївна; Поздняков, Володимир Васильович; Тимчук, Сергій Михайлович
2021Загальні технології харчової промисловості. Частина 1Перцевой, Федір Всеволодович; Ладика, Володимир Іванович; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Дроменко, Олена Борисівна; Мельник, Оксана Юріївна; Котляр, Олег Володимирович; Діхтярь, Альона Миколаївна; Омельченко, Світлана Борисівна; Боковець, Сергій Петрович
2022Кулінарна етнологія та гастрономічний туризмАндрєєва, Світлана Сергіївна; Діхтярь, Альона Миколаївна
2023Органолептичний аналізЧеремська, Тетяна Володимирівна; Діхтярь, Альона Миколаївна
2017Порівняльна характеристика жирнокислотного складу оливкової олії та олії соняшникової високоолеїнового типуФедак, Наталія Василівна; Діхтярь, Альона Миколаївна; Старицький, О.С.
2020-01-10Спосіб отримання сиру плавленого ковбасногоГурський, Петро Васильович; Перцевой, Федір Всеволодович; Борисова, Аліна Олексіївна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Пасько, Ольга Володимирівна; Діхтярь, Альона Миколаївна; Мельник, Оксана Юріївна
2022-09-14Спосіб отримання сиру плавленого ковбасногоПерцевий, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Гринченко, Наталя Геннадіївна; Маяк, Ольга Анатоліївна; Іващенко, Сергій Григорович; Маренкова, Тетяна Іванівна; Діхтярь, Альона Миколаївна; Котляр, Олег Володимирович
2022-09-14Спосіб отримання сиру плавленого ковбасногоПерцевий, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Гурський, Петро Васильович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Гринченко, Наталя Геннадіївна; Іващенко, Сергій Григорович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Кравченко, Сергій Ігорович; Діхтярь, Альона Миколаївна; Котляр, Олег Володимирович
2022-09-14Спосіб отримання сиру плавленого ковбасногоГурський, Петро Васильович; Перцевий, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Гринченко, Наталя Геннадіївна; Маяк, Ольга Анатоліївна; Іващенко, Сергій Григорович; Діхтярь, Альона Миколаївна; Омельченко, Світлана Борисівна; Котляр, Олег Володимирович
2022Теоретичні основи харчових технологійПивоваров, Павло Петрович; Омельченко, Світлана Борисівна; Діхтярь, Альона Миколаївна
2023Теоретичні основи харчових технологій: метод. вказівкиПивоваров, Павло Петрович; Омельченко, Світлана Борисівна; Діхтярь, Альона Миколаївна
2017Технологія кулінарної продукції з використанням олії соняшникової високоолеїнового типуДіхтярь, Альона Миколаївна; Федак, Наталія Василівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Пивоваров, Євген Павлович
2017Технологія продукції із заварного тіста з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу: автореф. дис на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукціїФедак, Наталя Василівна; Діхтярь, Альона Миколаївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2024Технологія термостабільної молоковмісної начинки з використанням желатину: монографіяКошель, Олена Юріївна; Діхтярь, Альона Миколаївна; Перцевой, Федір Всеволодович; Федак Наталя Василівна, Наталя Василівна
2023Технології крафтових виробництв: метод. вказівкиДіхтярь, Альона Миколаївна; Черемська, Тетяна Володимирівна; Андрєєва, Світлана Сергіївна
2019Харчові технології. Ч 1.Перцевой, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Дроменко, Олена Борисівна; Діхтярь, Альона Миколаївна; Котляр, Олег Володимирович; Омельченко, Світлана Борисівна