Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23382
Title: Жир для виготовлення кулінарної продукції шляхом високотемпературного впливу
Other Titles: Fat for making culinary products by means of high-temperature effect
Authors: Тимчук, Сергій Михайлович
Поздняков, Володимир Васильович
Федак, Наталя Василівна
Кириченко, Віктор Васильович
Діхтярь, Альона Миколаївна
Issue Date: 11-Apr-2010
Citation: Жир для виготовлення кулінарної продукції шляхом високотемпературного впливу. Патент України на винахід.№ 58463 МПК A23D 7/005 (2011.01) . Тимчук Сергій Михайлович, Поздняков Володимир Васильович, Федак Наталя Василівна, Кириченко Віктор Васильович, Діхтярь Альона Миколаївна. Заяв. 11.10.2010. Опубл. 11.04.2011. Бюл. № 7. 2 с.
Series/Report no.: 58463;
Abstract: Жир для виготовлення кулінарної продукції, що містить рослинну олію, який відрізняється тим, що олія соняшнику, яка входить до складу жиру, характеризується високим вмістом гліцеридів олеїнової кислоти 85-90 %.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23382
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
58463-uapatents.com.pdf141.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.