Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23382
Title: | Жир для виготовлення кулінарної продукції шляхом високотемпературного впливу |
Other Titles: | Fat for making culinary products by means of high-temperature effect |
Authors: | Тимчук, Сергій Михайлович Поздняков, Володимир Васильович Федак, Наталя Василівна Кириченко, Віктор Васильович Діхтярь, Альона Миколаївна |
Issue Date: | 11-Apr-2010 |
Citation: | Жир для виготовлення кулінарної продукції шляхом високотемпературного впливу. Патент України на винахід.№ 58463 МПК A23D 7/005 (2011.01) . Тимчук Сергій Михайлович, Поздняков Володимир Васильович, Федак Наталя Василівна, Кириченко Віктор Васильович, Діхтярь Альона Миколаївна. Заяв. 11.10.2010. Опубл. 11.04.2011. Бюл. № 7. 2 с. |
Series/Report no.: | 58463; |
Abstract: | Жир для виготовлення кулінарної продукції, що містить рослинну олію, який відрізняється тим, що олія соняшнику, яка входить до складу жиру, характеризується високим вмістом гліцеридів олеїнової кислоти 85-90 %. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23382 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
58463-uapatents.com.pdf | 141.78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.