Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55861
Title: Технології крафтових виробництв: метод. вказівки
Authors: Діхтярь, Альона Миколаївна
Черемська, Тетяна Володимирівна
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Технології крафтових виробництв: метод. вказівки для самостійного вивчення дисц. для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спец. 181 Харчові технології; уклад.: А. М. Діхтярь, Т. В. Черемська, С. С. Андрєєва. Харків: ДБТУ, 2023. 25 с.
Abstract: Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Технології крафтових виробництв» містять опис, програму та структуру викладання навчальної дисципліни для денної та заочної форм навчання здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології». Представлені загальні рекомендації з організації самостійної роботи, надано запитання для самоперевірки та список рекомендованої літератури. Методичні вказівки адресовані здобувачам спеціальності 181 «Харчові технології» та виробникам крафтової продукції.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55861
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_Tekhnolohiyi_kraftovykh_vyrobnytstv_23.pdf548.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.