Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15469
Title: | Жир для виготовлення кулінарної продукції шляхом високотемпературного впливу |
Authors: | Федак, Наталя Василівна Кириченко, Віктор Васильович Діхтярь, Альона Миколаївна Поздняков, Володимир Васильович Тимчук, Сергій Михайлович |
Issue Date: | 11-Apr-2011 |
Citation: | Жир для виготовлення кулінарної продукції шляхом високотемпературного впливу. Патент України на корисну модель № 58463, МПК A23D 7/005 (2011.01). Н. В. Федак, В. В. Кириченко, А. М. Діхтярь, В. В. Поздняков, С. М. Тимчук. № u201012021. Заявл. 11.10.2010. Опубл. 11.04.2011, Бюл.№ 7. 2 с. |
Series/Report no.: | 11;58463 |
Abstract: | Жир для виготовлення кулінарної продукції, що містить рослинну олію, який відрізняється тим, що олія соняшнику, яка входить до складу жиру, характеризується високим вмістом гліцеридів олеїнової кислоти 85-90 %. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15469 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.