Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21579
Title: Технологія кулінарної продукції з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу
Authors: Діхтярь, Альона Миколаївна
Федак, Наталія Василівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Пивоваров, Євген Павлович
Keywords: органолептичні властивості;заварне тісто;олія соняшникова;спосіб зберігання;технологічна обробка;технологія галузі
Issue Date: 2017
Publisher: Х.:ФОП Рогожников О.В
Citation: Діхтярь А. М., Федак Н. В., Гринченко О. О., Пивоваров Є. П. Технологія кулінарної продукції з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу: монографія. Харків: ФОП Рогожников О.В., 2017. 133 с.
Abstract: Науково обґрунтовано та розроблено технологію продукції із заварного тіста з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу, (ОСВТ). Визначено вплив технологічних чинників на властивості олії соняшникової високоолеїнового типу. Обґрунтовано раціональні параметри технологічної обробки олії соняшникової високоолеїнового типу, що дозволяють використовувати її як рецептурний компонент заварного тіста та середовище для смаження. Одержано комплекс нових даних, що характеризують органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні та токсикологічні показники, поживну цінність нової продукції, науково обґрунтовано умови й терміни зберігання. Розроблено рекомендації щодо застосування продукції із заварного тіста з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу у вигляді самостійного продукту та напівфабрикату. Монографія може бути корисна для наукових працівників, аспірантів, студентів, що навчаються за спеціальністю "Харчові технології", а також для практичних працівників харчової промисловості та закладів ресторанного господарства.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21579
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MON_vykorystannya oliyi_17.pdf2.16 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.