Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55862
Title: | Теоретичні основи харчових технологій: метод. вказівки |
Authors: | Пивоваров, Павло Петрович Омельченко, Світлана Борисівна Діхтярь, Альона Миколаївна |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Теоретичні основи харчових технологій: метод. вказівки до проведення лабораторних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спец. 181 Харчові технології; уклад.: П. П. Пивоваров, С. Б. Омельченко, А. М. Діхтярь. Харків: ДБТУ, 2023. 50 с. |
Abstract: | Методичні вказівки для лабораторних робіт з дисципліни «Теоретичні основи харчових технологій» містять загальні правила роботи в лабораторії, правила підготовки до виконання лабораторних робіт їх проведення та оформлення результатів, лабораторні роботи за темами дисципліни, які включають мету роботи, матеріали і реактиви, прилади і посуд, методику проведення лабораторних робіт навчальної дисципліни для денної та заочної форм навчання здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології». Представлено запитання і завдання для самоконтролю, приклад оформлення роботи та список рекомендованої літератури. Методичні вказівки адресовані здобувачам освіти спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії». |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55862 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_Teoretychni osnovy_KHT_23.pdf | 971.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.