Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55862
Title: Теоретичні основи харчових технологій: метод. вказівки
Authors: Пивоваров, Павло Петрович
Омельченко, Світлана Борисівна
Діхтярь, Альона Миколаївна
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Теоретичні основи харчових технологій: метод. вказівки до проведення лабораторних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спец. 181 Харчові технології; уклад.: П. П. Пивоваров, С. Б. Омельченко, А. М. Діхтярь. Харків: ДБТУ, 2023. 50 с.
Abstract: Методичні вказівки для лабораторних робіт з дисципліни «Теоретичні основи харчових технологій» містять загальні правила роботи в лабораторії, правила підготовки до виконання лабораторних робіт їх проведення та оформлення результатів, лабораторні роботи за темами дисципліни, які включають мету роботи, матеріали і реактиви, прилади і посуд, методику проведення лабораторних робіт навчальної дисципліни для денної та заочної форм навчання здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології». Представлено запитання і завдання для самоконтролю, приклад оформлення роботи та список рекомендованої літератури. Методичні вказівки адресовані здобувачам освіти спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії».
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55862
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_Teoretychni osnovy_KHT_23.pdf971.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.