Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58250
Title: Технологія термостабільної молоковмісної начинки з використанням желатину: монографія
Authors: Кошель, Олена Юріївна
Діхтярь, Альона Миколаївна
Перцевой, Федір Всеволодович
Федак Наталя Василівна, Наталя Василівна
Keywords: термостабільні начинки;хімічний склад;структури гелю;ІЧ-спектри;методом диференціально-скануючої калориметрії
Issue Date: 2024
Publisher: Харків : Діса+
Citation: Кошель О. Ю., Діхтярь А. М., Перцевой Ф. В., Федак Н. В. Технологія термостабільної молоковмісної начинки з використанням желатину: монографія. Харків : Діса+, 2024. 146 с.
Abstract: Монографія містить концентровану та систематизовану наукову інформацію (ана літичні та експериментальні дослідження) щодо технології термостабільної молоковміс ної начинки на основі сухої суміші з використанням бінарної комбінації камедей ксан тану та тари, желатину та трансглютамінази, що дозволяє отримати напівфабрикат ви сокого ступеня готовності та тривалого терміну зберігання, а також готову начинку з регульованими термостабільними властивостями, високими споживчими характеристи ками, поживною цінністю, низькою собівартістю для широкого асортименту кулінарної та кондитерської продукції. Наукову інформацію представлено текстовою формою, технологічними розрахунками, рисунками, схемами, таблицями та призначено для ви кладачів, аспірантів, здобувачів ступеню вищої освіти, що займаються науковою роботою.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58250
ISBN: 978‑617‑8346‑21‑8
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mon_Tekhnoloh_termostab_molokovmisnoyi nachynky_24.pdf3.64 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.