Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23370
Title: Жир для виготовлення кулінарної продукції смаженої у фритюрі
Other Titles: Fat for making culinary products fried in deep fat
Authors: Тимчук, Сергій Михайлович
Діхтярь, Альона Миколаївна
Поздняков, Володимир Васильович
Кириченко, Віктор Васильович
Федак, Наталя Василівна
Issue Date: 12-Dec-2011
Citation: Жир для виготовлення кулінарної продукції смаженої у фритюрі. Патент України на винахід № 65631 МПК (2011.01) A23D 7/01 (2006.01) A23J 7/00. Тимчук Сергій Михайлович, Діхтярь Альона Миколаївна, Поздняков Володимир Васильович, Кириченко Віктор Васильович, Федак Наталя Василівна. Заяв. 20.05.2011. Опубл. 12.12.2011. Бюл. № 23. 2 с.
Series/Report no.: 65631;
Abstract: Жир для виготовлення кулінарної продукції смаженої у фритюрі, що складається з рослинної олії, який відрізняється тим, що як рослинна олія використовується олія соняшнику з вмістом гліцеридів стеаринової кислоти 11-12 %.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23370
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
65631-uapatents.com.pdf139.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.