Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23370
Title: | Жир для виготовлення кулінарної продукції смаженої у фритюрі |
Other Titles: | Fat for making culinary products fried in deep fat |
Authors: | Тимчук, Сергій Михайлович Діхтярь, Альона Миколаївна Поздняков, Володимир Васильович Кириченко, Віктор Васильович Федак, Наталя Василівна |
Issue Date: | 12-Dec-2011 |
Citation: | Жир для виготовлення кулінарної продукції смаженої у фритюрі. Патент України на винахід № 65631 МПК (2011.01) A23D 7/01 (2006.01) A23J 7/00. Тимчук Сергій Михайлович, Діхтярь Альона Миколаївна, Поздняков Володимир Васильович, Кириченко Віктор Васильович, Федак Наталя Василівна. Заяв. 20.05.2011. Опубл. 12.12.2011. Бюл. № 23. 2 с. |
Series/Report no.: | 65631; |
Abstract: | Жир для виготовлення кулінарної продукції смаженої у фритюрі, що складається з рослинної олії, який відрізняється тим, що як рослинна олія використовується олія соняшнику з вмістом гліцеридів стеаринової кислоти 11-12 %. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23370 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
65631-uapatents.com.pdf | 139.01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.