Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15915
Title: Жир для виготовлення кулінарної продукції смаженої у фритюрі
Authors: Діхтярь, Альона Миколаївна
Кириченко, Віктор Васильович
Федак, Наталя Василівна
Поздняков, Володимир Васильович
Тимчук, Сергій Михайлович
Issue Date: 12-Dec-2011
Citation: Жир для виготовлення кулінарної продукції смаженої у фритюрі. Патент України на корисну модель № 65631, МПК (2011.01) A23D 7/01 (2006.01) A23J 7/00. А. М. Діхтярь, В. В. Кириченко, Н. В. Федак, В. В. Поздняков, С. М. Тимчук. № u201106362. Заявл. 20.05.2011. Опубл. 12.12.2011, Бюл.№ 23. 2 с.
Series/Report no.: 11;65631
Abstract: Жир для виготовлення кулінарної продукції смаженої у фритюрі, що складається з рослинної олії, який відрізняється тим, що як рослинна олія використовується олія соняшнику з вмістом гліцеридів стеаринової кислоти 11-12 %.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15915
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
65631.pdf139.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.