Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15915
Title: | Жир для виготовлення кулінарної продукції смаженої у фритюрі |
Authors: | Діхтярь, Альона Миколаївна Кириченко, Віктор Васильович Федак, Наталя Василівна Поздняков, Володимир Васильович Тимчук, Сергій Михайлович |
Issue Date: | 12-Dec-2011 |
Citation: | Жир для виготовлення кулінарної продукції смаженої у фритюрі. Патент України на корисну модель № 65631, МПК (2011.01) A23D 7/01 (2006.01) A23J 7/00. А. М. Діхтярь, В. В. Кириченко, Н. В. Федак, В. В. Поздняков, С. М. Тимчук. № u201106362. Заявл. 20.05.2011. Опубл. 12.12.2011, Бюл.№ 23. 2 с. |
Series/Report no.: | 11;65631 |
Abstract: | Жир для виготовлення кулінарної продукції смаженої у фритюрі, що складається з рослинної олії, який відрізняється тим, що як рослинна олія використовується олія соняшнику з вмістом гліцеридів стеаринової кислоти 11-12 %. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15915 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.