Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35263
Title: | Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм |
Authors: | Андрєєва, Світлана Сергіївна Діхтярь, Альона Миколаївна |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм: методичні рекомендації та завдання для самостійної роботи студентам спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання; уклад.: С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь. Харків : ДБТУ, 2022. 16 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35263 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_ETNOLOHIYA_181_22.pdf | 976.82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.