Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35263
Title: Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм
Authors: Андрєєва, Світлана Сергіївна
Діхтярь, Альона Миколаївна
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм: методичні рекомендації та завдання для самостійної роботи студентам спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання; уклад.: С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь. Харків : ДБТУ, 2022. 16 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35263
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_ETNOLOHIYA_181_22.pdf976.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.