Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27450
Title: Порівняльна характеристика жирнокислотного складу оливкової олії та олії соняшникової високоолеїнового типу
Authors: Федак, Наталія Василівна
Діхтярь, Альона Миколаївна
Старицький, О.С.
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Федак Н. В., Діхтярь А. М., Старицький О. С. Порівняльна характеристика жирнокислотного складу оливкової олії та олії соняшникової високоолеїнового типу. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф.: до 50-річчя Харківського держ. ун-ту харчування та торгівлі, 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 313-314.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27450
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_313-314.pdf100.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.