Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27450
Title: | Порівняльна характеристика жирнокислотного складу оливкової олії та олії соняшникової високоолеїнового типу |
Authors: | Федак, Наталія Василівна Діхтярь, Альона Миколаївна Старицький, О.С. |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Федак Н. В., Діхтярь А. М., Старицький О. С. Порівняльна характеристика жирнокислотного складу оливкової олії та олії соняшникової високоолеїнового типу. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф.: до 50-річчя Харківського держ. ун-ту харчування та торгівлі, 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 313-314. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27450 |
Appears in Collections: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_313-314.pdf | 100.25 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.