Browsing by Author Губський, Сергій Михайлович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 31  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Антиоксидантна ємність мармеладу желейно-фруктового з рослинними кріодобавкамиШматченко, Наталя Василівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Губський, Сергій Михайлович
2019Антиоксидантні властивості пшеничного та житнього хліба, збагаченого шротом плодів шипшиниЛапицька, Надія Володимирівна; Губський, Сергій Михайлович; Олійник, Світлана Георгіївна; Самохвалова, Ольга Володимирівна
2016Валідація методик хімічного аналізу для контролю якості харчових систем: концепція та досвід використанняЄвлаш, Вікторія Владленівна; Губський, Сергій Михайлович; Добровольська, Олена Владиславівна; Юрченко, Олег Іванович
2016Вивчення антиоксидантних властивостей мармеладно-пастильних виробів з використанням рослинних кріодобавокПілюгіна, Інна Сергіївна; Артамонова, Майя Володимирівна; Шматченко, Наталля Сергіївна; Губський, Сергій Михайлович
2018Вивчення впливу харчових інгредієнтів на текстурні показники напівфабрикату збивного з використанням рослинних олійГоральчук, Андрій Богданович; Губський, Сергій Михайлович
2017Визначення активності води в харчових системахГубський, Сергій Михайлович; Дьяков, Олександр Георгійович
2016Визначення антиоксидантної ємності мармеладу желейно-фруктового та маршмелоу з дрібнодисперсними рослинними добавкамиАртамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Шматченко, Наталя Василівна; Губський, Сергій Михайлович
2016Визначення антиоксидантної ємності мармеладу та маршмелоуГубський, Сергій Михайлович; Артамонова, Майя Володимирівна; Шматченко, Наталя Василівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Аксьонова, О.Ф.
2018Визначення антиоксидантної ємності харчових систем методом кулонометріїГубський, Сергій Михайлович
2015Визначення вмісту аскорбінової кислоти методом гальваностатичної кулонометриї в водних розчинах гидроколоїдівЄвлаш, Вікторія Владленівна; Железняк, Зінаїда Валеріївна; Губський, Сергій Михайлович; Аксьонова, Олена Федорівна
2020Використання високоефективного підсолоджувача сукралози у виробництві кексу сирногоАксьонова, Олена Федорівна; Губський, Сергій Михайлович; Торяник, Дмитро Олександрович; Кот, С.М.
2019Вплив розчинника на екстракцію антоціанів із порошку чорниціГубський, Сергій Михайлович
2016Вплив рослинних кріодобавок на антиоксидантну ємність мармеладу та маршмелоуШматченко, Наталя Василівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Губський, Сергій Михайлович; Пілюгіна, Інна Сергіївна
2018До питання валідації методики визначення загального вмісту поліфенолів у харчових системахГубський, Сергій Михайлович
2018Досвід використання мікроконтролерів на платформі Arduino в навчальному процесіГубський, Сергій Михайлович
2019Досвід використання програми Design-Expert у плануванні експерименту магістрамиГубський, Сергій Михайлович
2016Исследование антиоксидантных свойств мармелада с растительными криодобавкамиГубський, Сергій Михайлович; Артамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Шматченко, Наталя Василівна; Деримедведь, Л.В.
2016Контроль загального вмісту йоду в сушених водоростях методом кулонометріїНікітін, Сергій Васильович; Чорнобай, Юлія Василівна; Губський, Сергій Михайлович
2017Методи визначення антиоксидантної активності харчових систем: наукометричне дослідженняГубський, Сергій Михайлович; Добровольська, Олена Владиславівна
2020Моніторинг вмісту натрію, калію, кальцію та магнію в продуктах переробки молочної сироваткиЮрченко, Олег Іванович; Губський, Сергій Михайлович; Чорнножук, Тетяна Василіївна; Бакланов, О. М.; Кравченко, Олексій Андрійович