Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27494
Title: | Вивчення антиоксидантних властивостей мармеладно-пастильних виробів з використанням рослинних кріодобавок |
Authors: | Пілюгіна, Інна Сергіївна Артамонова, Майя Володимирівна Шматченко, Наталля Сергіївна Губський, Сергій Михайлович |
Keywords: | антиоксидант;мармелад;кластерний аналіз |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Київ: НУХТ |
Citation: | Пілюгіна І. С., Артамонова М. В, Шматченко Н. В., Губський С. М. Вивчення антиоксидантних властивостей мармеладно-пастильних виробів з використанням рослинних кріодобавок. «Технологічні аспекти підвищення конкурентоспроможності хліба і хлібобулочних виробів» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі»: матеріали Міжнар. наук.-практ. конференцій. Київ: НУХТ, 2016. С. 159-163. |
Abstract: | Метою цієї роботи було визначення АОЄ дрібнодисперсних рослинних добавок, обумовлених водорозчинними антиоксидантами, такими як аскорбінова кислота, поліфеноли тощо, та мармеладно-пастильних виробів з використанням цих рослинних кріодобавок. Для оцінки антиоксидантних властивостей виробів використовували дані методу кулонометричного титрування з електрогенерованим бромом. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27494 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
pilyuhina_artamonova_vyvchennya_antyoksydantnykh_vlastyvostey_konf_NUKHT_2016_159-163.pdf | 2.26 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.