Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27494
Title: Вивчення антиоксидантних властивостей мармеладно-пастильних виробів з використанням рослинних кріодобавок
Authors: Пілюгіна, Інна Сергіївна
Артамонова, Майя Володимирівна
Шматченко, Наталля Сергіївна
Губський, Сергій Михайлович
Keywords: антиоксидант;мармелад;кластерний аналіз
Issue Date: 2016
Publisher: Київ: НУХТ
Citation: Пілюгіна І. С., Артамонова М. В, Шматченко Н. В., Губський С. М. Вивчення антиоксидантних властивостей мармеладно-пастильних виробів з використанням рослинних кріодобавок. «Технологічні аспекти підвищення конкурентоспроможності хліба і хлібобулочних виробів» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі»: матеріали Міжнар. наук.-практ. конференцій. Київ: НУХТ, 2016. С. 159-163.
Abstract: Метою цієї роботи було визначення АОЄ дрібнодисперсних рослинних добавок, обумовлених водорозчинними антиоксидантами, такими як аскорбінова кислота, поліфеноли тощо, та мармеладно-пастильних виробів з використанням цих рослинних кріодобавок. Для оцінки антиоксидантних властивостей виробів використовували дані методу кулонометричного титрування з електрогенерованим бромом.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27494
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pilyuhina_artamonova_vyvchennya_antyoksydantnykh_vlastyvostey_konf_NUKHT_2016_159-163.pdf2.26 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.