Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26767
Title: | Визначення антиоксидантної ємності харчових систем методом кулонометрії |
Authors: | Губський, Сергій Михайлович |
Keywords: | антиоксидант;кулонометрія |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Губський С. М. Визначення антиоксидантної ємності харчових систем методом кулонометрії. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988–1991 рр.), д-ра техн. наук, проф., члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича; м. Харків, 19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 1. С. 385-386. |
Abstract: | Обговорюються аспектими визначення антиоксидантної ємності харчових систем методом гальваностатичної кулонометрії. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26767 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
hubskyy_vyznachennya_antyoksydantnoyi_yemnosti_tezy_Kharkiv_2018_385-386.pdf | 361.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.