Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26767
Title: Визначення антиоксидантної ємності харчових систем методом кулонометрії
Authors: Губський, Сергій Михайлович
Keywords: антиоксидант;кулонометрія
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Губський С. М. Визначення антиоксидантної ємності харчових систем методом кулонометрії. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988–1991 рр.), д-ра техн. наук, проф., члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича; м. Харків, 19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 1. С. 385-386.
Abstract: Обговорюються аспектими визначення антиоксидантної ємності харчових систем методом гальваностатичної кулонометрії.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26767
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
hubskyy_vyznachennya_antyoksydantnoyi_yemnosti_tezy_Kharkiv_2018_385-386.pdf361.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.