Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26579
Title: Використання високоефективного підсолоджувача сукралози у виробництві кексу сирного
Authors: Аксьонова, Олена Федорівна
Губський, Сергій Михайлович
Торяник, Дмитро Олександрович
Кот, С.М.
Keywords: сукралоза;кекс сирний
Issue Date: 2020
Publisher: Дніпро: «Середняк Т. К.»
Citation: Аксьонова О. Ф., Губський С. М., Торяник Д. О., Кот С. М. Використання високоефективного підсолоджувача сукралози у виробництві кексу сирного. Теоретичні та експериментальні аспекти сучасної хімії та матеріалів ТАСХ-2020: матеріали ІV Всеукр. наук. конф., м. Дніпро, 10 квітня 2020 р. Дніпро: «Середняк Т. К.», 2020. С. 146-149.
Abstract: Метою даної публікації була розробка технології кексу сирного з частковою заміною цукру сукролозою. В якості прототипу було обрано кекс сирний. Рецептурну кількість підсолоджувача на основі сукралози (ТМ SPLENDA) було вирішено обрати виходячи із заміни 70%, 50% та 30% цукру на сукралозу.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26579
ISBN: 978-617-7822-36-2
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aksonova_hubskyy_vykorystannya_vysokoefektyvnoho_pidsolodzhuvacha_dnipro_2020_146-149.pdf701.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.