Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26784
Title: Антиоксидантна ємність мармеладу желейно-фруктового з рослинними кріодобавками
Authors: Шматченко, Наталя Василівна
Артамонова, Майя Володимирівна
Губський, Сергій Михайлович
Keywords: мармелад;антиоксидант;кулонометрія
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Шматченко Н. В., Артамонова М. В., Губський С. М. Антиоксидантна ємність мармеладу желейно-фруктового з рослинними кріодобавками. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 392-393.
Abstract: Метою дослідження було визначення антиоксидантних властивостей мармеладів желейно-фруктових , зумовлених водорозчинними антиоксидантами такими як аскорбінова кислота, поліфеноли тощо. Досліджені зразки МЖФ були виготовлені з додаванням натуральних рослинних кріодобавок в вигляді паст та порошків.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26784
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
shmatchenko_antyoksydantna_yemnist_marmeladu_tezy_kharkiv_2016_1_392-393.pdf264.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.