Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23983
Title: Визначення антиоксидантної ємності мармеладу та маршмелоу
Authors: Губський, Сергій Михайлович
Артамонова, Майя Володимирівна
Шматченко, Наталя Василівна
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Аксьонова, О.Ф.
Keywords: антиоксидант;кулонометрія;мармелад;маршмелоу
Issue Date: 2016
Citation: Губський С. М., Артамонова М. В., Шматченко Н. В., Пілюгіна І. С., Аксьонова О. Ф. Визначення антиоксидантної ємності мармеладу та маршмелоу. Східно-європейський журнал передових технологій. 2016. Т. 4. № 11(82). С. 43-50.
Series/Report no.: Східно-європейський журнал передових технологій;№ 11(82)
Abstract: Методом гальваностатичної кулонометрії визначено загальну антиоксидантну ємність мармеладу желейно-фруктового та маршмелоу з рослинними добавками з яблук, айви, винограду, гарбуза, моркви, шипшини, обліпихи, суданської троянди, чорноплідної горобини, отриманих за кріогенними технологіями. На підставі розрахунків, які базуються на адитивній схемі, показано, що функціональні властивості виробів обумовлені антиоксидантними властивостями введених добавок.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23983
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
hubskyy_skhidno_yevropeyskyy_zhurnal_peredovykh_tekhnolohiy_2016_4_11.pdf424.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.