Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23983
Title: | Визначення антиоксидантної ємності мармеладу та маршмелоу |
Authors: | Губський, Сергій Михайлович Артамонова, Майя Володимирівна Шматченко, Наталя Василівна Пілюгіна, Інна Сергіївна Аксьонова, О.Ф. |
Keywords: | антиоксидант;кулонометрія;мармелад;маршмелоу |
Issue Date: | 2016 |
Citation: | Губський С. М., Артамонова М. В., Шматченко Н. В., Пілюгіна І. С., Аксьонова О. Ф. Визначення антиоксидантної ємності мармеладу та маршмелоу. Східно-європейський журнал передових технологій. 2016. Т. 4. № 11(82). С. 43-50. |
Series/Report no.: | Східно-європейський журнал передових технологій;№ 11(82) |
Abstract: | Методом гальваностатичної кулонометрії визначено загальну антиоксидантну ємність мармеладу желейно-фруктового та маршмелоу з рослинними добавками з яблук, айви, винограду, гарбуза, моркви, шипшини, обліпихи, суданської троянди, чорноплідної горобини, отриманих за кріогенними технологіями. На підставі розрахунків, які базуються на адитивній схемі, показано, що функціональні властивості виробів обумовлені антиоксидантними властивостями введених добавок. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23983 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
hubskyy_skhidno_yevropeyskyy_zhurnal_peredovykh_tekhnolohiy_2016_4_11.pdf | 424.65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.