Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26782
Title: Вплив рослинних кріодобавок на антиоксидантну ємність мармеладу та маршмелоу
Authors: Шматченко, Наталя Василівна
Артамонова, Майя Володимирівна
Губський, Сергій Михайлович
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Keywords: мармелад;маршмелоу;антиоксидантна активність
Issue Date: 2016
Publisher: Одеса: ОНАХТ
Citation: Шматченко Н. В., Артамонова М. В., Губський С. М., Пілюгіна І. С. Вплив рослинних кріодобавок на антиоксидантну ємність мармеладу та маршмелоу. Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Одеса, 13-17 верес. 2016 р.; Одеська нац. акад. харч. технологій. Одеса: ОНАХТ, 2016. С. 75-77.
Abstract: Метою дослідження було визначення бромної антиоксидантної ємності свіжої рослинної сировини, кріодобавок з неї та мармеладу і маршмелоу з їх використанням.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26782
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
shmatchenko_vplyv_roslynnykh_kriodobavok_tezy_odesa_2016_75-77.pdf712.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.