Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26782
Title: | Вплив рослинних кріодобавок на антиоксидантну ємність мармеладу та маршмелоу |
Authors: | Шматченко, Наталя Василівна Артамонова, Майя Володимирівна Губський, Сергій Михайлович Пілюгіна, Інна Сергіївна |
Keywords: | мармелад;маршмелоу;антиоксидантна активність |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Одеса: ОНАХТ |
Citation: | Шматченко Н. В., Артамонова М. В., Губський С. М., Пілюгіна І. С. Вплив рослинних кріодобавок на антиоксидантну ємність мармеладу та маршмелоу. Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Одеса, 13-17 верес. 2016 р.; Одеська нац. акад. харч. технологій. Одеса: ОНАХТ, 2016. С. 75-77. |
Abstract: | Метою дослідження було визначення бромної антиоксидантної ємності свіжої рослинної сировини, кріодобавок з неї та мармеладу і маршмелоу з їх використанням. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26782 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
shmatchenko_vplyv_roslynnykh_kriodobavok_tezy_odesa_2016_75-77.pdf | 712.24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.