Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2009 | Аналіз якості цегли вітчизняних і російських виробників та виявлення можливості невірного кодування цегли згідно з УКТ ЗЕД | Дюкарева, Г. І.; Акмен, В. О. |
2009 | Визначення вмісту йоду в паштетах, виготовлених з використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламіну | Дюкарева, Г. І.; Головко, Т. М.; Серік, М. Л. |
2009 | Визначення впливу НКХ та еламіну на жироутримуючі характеристики паштетів та стійкість паштетної емульсії | Дюкарева, Г. І.; Головко, Т. М.; Серік, М. Л. |
2012 | Визначення можливості застосування еламіну у виробництві бісквіта як стабілізатора | Дюкарева, Г. І.; Гасанова, А. Е. |
2009 | Визначення норм виходу анатомічних частин птиці імпортного походження | Постнов, Г. М.; Дюкарева, Г. І.; Лазарев, О. В. |
2013 | Визначення ступеня збереженості йоду в процесі виробництва бісквітів підвищеної біологічної цінності | Корзун, В. Н.; Дюкарева, Г. І.; Гасанова, А. Е. |
2014-05-22 | Вплив водного екстракту стевії на кінетику набрякання агару | Дюкарева, Г. І.; Соколовська, О. О. |
2010 | Вплив еламіну на поверхневий натяг водних розчинів | Дюкарева, Г. І.; Пак, А. О.; Білецька, Я. О. |
2013 | Вплив еламіну та стевіозиду на якість клейковини борошна | Дюкарева, Г. І.; Гасанова, А. Е. |
2013 | Вплив овочевих та ягідних порошків на якість макаронних виробів | Дюкарева, Г. І.; Стьопін, Р. О. |
2014-05-22 | Вплив пакувальних матеріалів на втрату вологи розробленими бісквітами | Дюкарева, Г. І.; Гасанова, А. Е. |
2011-10-20 | Вплив подрібнення ягідних пюре на структуроутворюючі показники зефіру з йодовмісною добавкою «еламін» | Дюкарева, Г. І.; Білецька, Я. О. |
2011 | Вплив подрібнення ягідних пюре на структуроутворюючі показники зефіру з йодовмісною добавкою – «Еламін» | Дюкарева, Г. І.; Комендант, Ю. О. |
2011 | Вплив спільного використання еламіну та ягідних пюре на якість зефіру | Дюкарева, Г. І.; Білецька, Я. О. |
2016 | Вплив температурного фактора на рухливість молекул води в зефірній та бісквітній масах з еламіном | Дейниченко, Г. В.; Дюкарева, Г. І. |
2010 | Дослідження кольоровості зефірної маси за допомогою спектрофотометричного аналізу | Дюкарева, Г. І.; Тихенко, О. Ю.; Білецька, Я. О. |
2011 | Дослідження показників якості зефіру з еламіном та фруктово-ягідними наповнювачами | Дюкарева, Г. І.; Теліга, Р. Ю. |
2011 | Дослідження показників якості зефіру з йодовмісною добавкою «Еламін» | Дюкарева, Г. І.; Потлатов, А. В. |
2013 | Дослідження рухливості молекул у системі вода-екстракт стевії, методом ядерного магнітного резонансу | Торяник, О. І.; Дьяков, О. Г.; Дюкарева, Г. І.; Соколовська, О. О. |
2010 | Дослідження товарознавчих показників якості зефіру, який реалізується на споживчому ринку Харкова | Дюкарева, Г. І.; Кошарновська, М. В.; Білецька, Я. О. |