Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6763
Title: Вплив еламіну на поверхневий натяг водних розчинів
Authors: Дюкарева, Г. І.
Пак, А. О.
Білецька, Я. О.
Keywords: еламін;яєчно-цукровий розчин;водні розчин
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дюкарева Г. І., Пак А. О., Білецька Я. О. Вплив еламіну на поверхневий натяг водних розчинів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 489-493.
Abstract: Досліджено залежність поверхневого натягу від концентрації еламіну, вивчено вплив еламіну на величину поверхневого натягу яєчно-цукрового розчину.
It is investigational dependence of superficial pull on the concentration of elamine it is studied to influence of elamine on the size of superficial pull of eggsaccharine solution.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6763
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_83.pdf165.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.