Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6763
Title: | Вплив еламіну на поверхневий натяг водних розчинів |
Authors: | Дюкарева, Г. І. Пак, А. О. Білецька, Я. О. |
Keywords: | еламін;яєчно-цукровий розчин;водні розчин |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Дюкарева Г. І., Пак А. О., Білецька Я. О. Вплив еламіну на поверхневий натяг водних розчинів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 489-493. |
Abstract: | Досліджено залежність поверхневого натягу від концентрації еламіну, вивчено вплив еламіну на величину поверхневого натягу яєчно-цукрового розчину. It is investigational dependence of superficial pull on the concentration of elamine it is studied to influence of elamine on the size of superficial pull of eggsaccharine solution. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6763 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_83.pdf | 165.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.