Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36959
Title: Вплив температурного фактора на рухливість молекул води в зефірній та бісквітній масах з еламіном
Authors: Дейниченко, Г. В.
Дюкарева, Г. І.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дейниченко Г. В., Дюкарева Г. І. Вплив температурного фактора на рухливість молекул води в зефірній та бісквітній масах з еламіном. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 213-214.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36959
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_213-214.pdf105.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.