Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24465
Title: Вплив подрібнення ягідних пюре на структуроутворюючі показники зефіру з йодовмісною добавкою «еламін»
Authors: Дюкарева, Г. І.
Білецька, Я. О.
Issue Date: 20-Oct-2011
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Дюкарева Г. І., Білецька Я. О. Вплив подрібнення ягідних пюре на структуроутворюючі показники зефіру з йодовмісною добавкою «еламін». Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 63-64
Series/Report no.: Митна справа: якість товарів, значення товарознавчих експертиз;Секція 2
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24465
Appears in Collections:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_21.10.2011-63-64.pdf172.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.