Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24465
Название: Вплив подрібнення ягідних пюре на структуроутворюючі показники зефіру з йодовмісною добавкою «еламін»
Авторы: Дюкарева, Г. І.
Білецька, Я. О.
Дата публикации: 20-окт-2011
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Дюкарева Г. І., Білецька Я. О. Вплив подрібнення ягідних пюре на структуроутворюючі показники зефіру з йодовмісною добавкою «еламін». Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 63-64
Серия/номер: Митна справа: якість товарів, значення товарознавчих експертиз;Секція 2
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24465
Располагается в коллекциях:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_21.10.2011-63-64.pdf172.65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.