Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26526
Назва: Вплив подрібнення ягідних пюре на структуроутворюючі показники зефіру з йодовмісною добавкою – «Еламін»
Автори: Комендант, Ю. О.
Науковий керівник : Дюкарева, Г. І.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Комендант Ю. О. Вплив подрібнення ягідних пюре на структуроутворюючі показники зефіру з йодовмісною добавкою – «Еламін». Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Дюкарева Г. І. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 285.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26526
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_285.pdf116.17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.