Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9074
Title: | Визначення впливу НКХ та еламіну на жироутримуючі характеристики паштетів та стійкість паштетної емульсії |
Authors: | Дюкарева, Г. І. Головко, Т. М. Серік, М. Л. |
Keywords: | паштети;біоорганічні сполуки кальцію;еламін;паштетна емульсія |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Дюкарева Г. І., Головко Т. М., Серік М. Л. Визначення впливу НКХ та еламіну на жироутримуючі характеристики паштетів та стійкість паштетної емульсії. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 333-337. |
Abstract: | Запропоновано нову технологію паштетів, збагачених біоорганічними сполуками кальцію та йоду, шляхом використання напівфабрикату кісткового харчового (НКХ) та еламіну. Визначено позитивний вплив НКХ та еламіну на жироутримуючі характеристики паштетів та стійкість паштетної емульсії. New technology of pates enriched with bioorganic compounds of calcium and iodine is offered, by the use of half-finished food bone product (HFBP) and elamin. Positive influence of HFBP and elamin is certain on fat descriptions of pates and firmness of pate emulsion. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9074 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_52.pdf | 474.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.