Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26549
Название: Дослідження показників якості зефіру з йодовмісною добавкою «Еламін»
Авторы: Потлатов, А. В.
Научный руководитель: Дюкарева, Г. І.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Потлатов А. В. Дослідження показників якості зефіру з йодовмісною добавкою «Еламін». Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Дюкарева Г. І. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 294.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26549
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_294.pdf116.83 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.